Intrigi.bg Булевард Ловната дружинка на Ласкин го почете навръх рождения му ден (СНИМКИ)

Ловната дружинка на Ласкин го почете навръх рождения му ден (СНИМКИ)

441
0

На 10 март Иван Ласкин щеше да навърши 49 години. Рожденият му ден, както и светлата му памет, бяха почетени от неговите най-близки приятели в любимата му ловна база край пазарджишкото село Карабунар. Актьорът – бунтар събра на едно място Ути Бъчваров, Андрей Слабаков, съпругата Александра Сърчаджиева, Иван Тенев и още десетки хора, негови съмишленици.

Идеята за рождения ден в Карабунар принадлежи на местната ловно-рибарска дружинка, която приютяваше Ласкин по време на ловните си излети, допълват от регионалното издание pzdnes.com.

„Беше човек с прекрасно чувство за хумор. И да, аз никога не съм твърдял, че съм трезвеник и въздържател, но от друга страна, примерите, които съм наблюдавал – и при Иван, и при други приятели, отишли си заради липсата на баланс между удоволствието и прекаляването, винаги са ми светели като червена лампичка. Плюс това в момента съм млад татко и не мога да си позволя по никакъв начин да злоупотребявам с алкохол“, сподели Ути Бъчваров

„Съветвах го да предприеме нещо, но в крайна сметка решението си е негово. Ние, неговите приятели, многократно сме се опитвали да му обясняваме докъде води пътят, по който е тръгнал. Винаги много съм се разбирал с него. Бяхме състуденти в първи курс на ВИТИЗ „Кр. Сарафов“, работили сме доста заедно, а той пое от мен и Иво Сиромахов и предаването ни в радиото. Как да не обичаш такава светла личност като него, как?“, тъжи Бъчваров.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име