Intrigi.bg Булевард Линда продава ВИП козунаци по 60 лв

Линда продава ВИП козунаци по 60 лв

33
0

Скоро започва най-натовареният за Линда Петкова работен период в годината, а именно великденските празници. Жената на Кирил Петков вече започва да приема поръчки за приготвяне на прословутите си безглутенови и здравословни козунаци, които продава по-скъпо от останалите пекарни – по 59 лева бройката. Въпреки силно завишените цени, които никак не са по джоба на обикновения българин, козунаците на канадката свършват бързо и до самия празник във витрините на сладкарницата ѝ в центъра на София не остава и троха.

„Готови сме за козунаци 2024!“, така Линда вече „откри“ сезона на сладките тестени изделия пред последователите си в социалните мрежи.

Тази година тя предлага три вида козунаци – със стафиди и цитрони, с натурален шоколад и бадеми или шипков мармалад и орехи. Има малки по 450 г и големи по 950 г. Малките са по 34 лв., а големите – 59 лв.

Някои потребители на фейсбук и инстаграм не пропуснаха да изразят възмущението си от високите цени на сладкиша на фона на беднотията в България. Но за всеки влак си има пътници, заключават други и не се съмняват, че продукцията на Петкова ще бъде изкупена.

Козунаците ѝ са направени с масло, мляко, кафява захар, яйца, безглутеново брашно, мая, кора от лимон и канела и са подходящи за хора с алергия към глутен, уверяват в публикация на фейсбук страницата на сладкарницата. А бройките са много ограничени.

Съпругата на един от лидерите на ПП от доста време не се появява често в сладкарницата си. Минувачите обичайно засичат само персонала ѝ – млад мъж и тъмнокоса дама. Шефката им наминавала за по един-два часа, а понякога имало и дни, в които изобщо не се появявала там. За великденския маратон с месене на козунаци обаче щяла да е на първа линия, защото рецептите измисляла самата тя и искала да следи процеса отблизо.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име