Intrigi.bg Булевард Линда Маккензи го удари на живот! Жената на Кирил Петков обикаля клубовете...

Линда Маккензи го удари на живот! Жената на Кирил Петков обикаля клубовете сама

89
0

Напоследък половинката на Кирил Петков се наслаждава на нощния живот, далеч от зоркото око на половинката си. Само преди дни Линда, която е от Канада, посети парти на свой приятел в популярен столичен бар.

Интересното е, че пристигна на събитието непридружена от съпруга си.

Линда, известна с небрежния си стил, облече дънки, семпла тениска и минимален грим. Въпреки спокойния си външен вид, тя се наслаждаваше на компанията на другите, предлагаше наздравици, участваше в оживени разговори и се забавляваше страхотно до ранните зори.

Преди това само Кирил обикаляше нощните заведения с колегите си от партито в отсъствието на жена си, тъй като Линда винаги предпочиташе домашния уют. Сега обаче, когато дъщерите им са пораснали и се самоиздържат, те вече не се нуждаят от постоянен родителски надзор.

Тази новооткрита свобода позволи на Линда да се отпусне без присъствието на мъж, деца или ангажименти, особено като се имат предвид предизвикателствата, пред които е изправена през последните години. Неведнъж тя е признавала в интервюта, че е имала нервни сривове заради политическите амбиции на Петков, пише „Ретро“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име