Intrigi.bg Булевард Лили се потроши за рождения си ден

Лили се потроши за рождения си ден

843
0

Лили Иванова била застигната от тежки премеждия навръх рождения си ден. Буквално часове преди радостния повод примата едва не счупила крака си по време на концерт в Бургас.
Заради екстремната височина на обувките, с които певицата се качила на сцената, тя на два пъти загубила равновесие.  От напрежението в тялото ѝ пострадали глезените, но не чак толкова сериозно, колкото тя очаквала.

Докато залитала към земята, певицата веднага обърнала поглед към крака си и деликатно с ръка проверила как е положението, но не прескочила нито рефрен от песента и успяла да я изкара до финала ѝ въпреки неудобството. За щастие, Лили се разминала без навяхвания и счупвания, но имала синини и пареща болка в следващите няколко дни. Гафовете останали почти незабелязани за екзалтираната публика, която припявала хитовете ѝ с нея, но не и за хората от екипа ѝ.

Охранителите на залата веднага забелязали опасната ситуация и се притекли на помощ на певицата, която кръстосвала между хората, за да изпее заедно с тях емблематичното парче „Щурче“. След като им направила знак, че я е заболяло, двама мъжаги ѝ помогнали да се качи отново на сцената, вдигайки я на ръце. Когато изявата ѝ приключила, Лили не потърсила медицинска помощ, тъй като самата тя има такова образование и знаела някои тънкости, които винаги ѝ помагали за дребни здравословни проблеми. Единственото, което направила, било да спи непробудно 10 часа, за да възвърне живеца на организма си.

На рождения си ден също си тръгнала преди гоститe, защото не си позволявала да нарушава спартанския си режим по никакъв повод. Празника си Лили отбеляза в тесен приятелски кръг в шикозен столичен ресторант. Всяка година тя кани или 7, или 9 души, защото това са любимите ѝ числа. Иначе домът ѝ за поредна година се превърна в ботаническа градина.

Букети примата получи от премиера Бойко Борисов, Корнелия Нинова, почетния председател на ДПС Ахмед Доган, министъра на културата Боил Банов, бизнесмените Кирил Домусчиев, Васил Божков и Гриша Ганчев, нейния личен приятел Димитър Главчев, както и десетки нейни почитатели. Сред подаръците има икони, статуетки и играчки. Най-впечатляващ обаче е дарът на Йорданка Фандъкова – живо дърво в саксия. От екипа на  президента Румен Радев пък изпратиха на Лили поздравителна телеграма и семпла орхидея.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име