Intrigi.bg Булевард Лили разкри голямата истина за мъжете си

Лили разкри голямата истина за мъжете си

122
0

Лили Иванова вдига сензационно завесата над личния си живот, който години наред пази в абсолютна тайна. Примата на естрадата ще разбие митовете за себе си, за отношенията с мъжете в живота си и големите лични драми, през които е преминала, в нова биографична книга. Очаква се изданието да бъде факт до броени седмици, като по него звезда №1 у нас работила заедно с Георги Тошев.

Най-горещата тема около Лили от десетилетия насам е списъкът с мъже в живота ѝ. Макар да има 3 официални брака, както и още много публични връзки с известни свои колеги от музикалния бранш, тя е категорична, че е обичала само един-единствен мъж искрено и това е нейният втори съпруг – композиторът Иван Пеев, който почина през 2018 г. С Лили са заедно от 1965 до 1972 г. и се разделят със скандал на сцената, след като Пеев изсвирва грешна мелодия и тя става за срам на концерт във Варна, а малко след развода певицата се жени за Янчо Таков.

Първият ѝ брак в живота пък е с лекаря от Перник д-р Георги Павлов, който почина преди броени месеци, покосен от тежък Ковид. Лили Иванова дори не е била уведомена за кончината му. С него не поддържала никакви отношения още от средата на 60-те години на миналия век, когато всъщност изгрява на голямата сцена. Двамата се запознават в края на 50-те години в болницата в Кубрат, където бъдещата изпълнителка работи като медицинска сестра. Д-р Георги Павлов пък е разпределен там като студент, току-що завършил медицина. Лили се залюбва с младия лекар и заминава с него в родния му град Перник. Бракът им издържа обаче едва 2 години, а певицата в биографичната си книга описва съвместния им живот като „ад“. Причината била свекърва ѝ, която я тормозела и била против амбициите ѝ да пее.

Още двама от мъжете на естрадната икона също са покойници. Пръв от този свят през 2006 г. си замина Чочо Владовски след тежко и мъчително боледуване, оставяйки сираче новородената си рожба. Култовият музикант от „Тангра“ имаше изпепеляваща любовна афера с Лили Иванова, която завърши драматично и тя го изгони от апартамента си на столичната ул. „Оборище“. След фиаското влюбеният до уши в нея Чочо тръгнал надолу, поболял се от мъка и залитнал по алкохола. Въпреки че преди да издъхне, срещнал друга жена, която му родила дете, така и не могъл да преодолее фаталната Лили.

През 2017 г. почина и Асен Гаргов, с когото примата беше тандем в музиката и в живота цели 16 години. Композиторът си отиде от рак, а приживе с бившата му любима бяха в открита война и той ѝ бе забранил да изпълнява песните, написани от него за нея. Лили не стъпи на погребението му, но малко след това успя да уреди правата на парчетата си с наследниците му и отново ги пее по концерти.

Сред живите любови на естрадната легенда са китаристът Личо Стоунса, който отдавна не иска да си спомня за аферата си с нея, както и композиторът Здравко Радоев, който всъщност ѝ открива пътя към голямата сцена.
През последното десетилетие се шушукаше, че Лили е имала отношения с вече покойния мениджър Стефан Зашев, с някои от музикантите в бенда си, както и с млад столичен бизнесмен, в чието заведение на морето тя изнасяше рецитали.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име