Intrigi.bg Булевард Лили пред анорексия

Лили пред анорексия

627
0

Лили Иванова е отслабнала драстично и е паднала до критичните 40 килограма. Още по-вталената ѝ фигура имаха шанса да видят почитателите ѝ в Пловдив, където тя преди седмици изнесе грандиозен концерт в Античния театър.

Самата Лили признава пред феновете си, че е свалила 3 килограма, за да бъде в брилянтна форма за тях. Певицата неуморно пяла, скачала и танцувала цели 2 часа, покачена на пословичните си обувки с 15-сантиметрови токове. Грандамата на българската естрада се пошегувала с публиката, че заради тях е гладувала цяла седмица. Всъщност отказът от хранене е част от нейните железни ритуали преди излизане на сцената от зората на нейната кариера.


В последните три десетилетия обаче Лили поддържаше по-здравословно тегло между 43 и 46 килограма. С напредването на възрастта и тези малко килца над 40-те започнали да ѝ тежат и ги стопила за отрицателно време със спартански режим. Макар ефектна, визията ѝ вече е на ръба на анорексията и твърде слабата ѝ фигура предизвиква противоречиви коментари у най-ревностните ѝ почитатели, които я призовават не само да работи, а и да си доставя удоволствия.

Неведнъж Лили е признавала, че няма повод или ситуация, които да я извадят от стриктния ѝ режим на живот. „Ям си всичко, но умерено. Моят избор е да изглеждам така и при мен проблемът не са килограмите, а грамовете. Меря се всеки ден и ако съм качила няколко грама, на следващия ден ги смъквам“, разказва примата. Тя се старае задължително да е гладна, преди да излезе на сцената, и затова си позволява да хапне само няколко белтъка за енергия и в никакъв случай жълтък. Сред ритуалите ѝ влиза и пазенето на гласните струни – певицата не говори половин час преди и след концерт.

В дневния си режим изпълнителката на „Ветрове” обръща специално внимание и на добрия сън. „Обикновено се събуждам към 12:30-13 ч. Трябва да съм се наспала. И това касае всеки певец според мен, особено оперните певци – те знаят какво значи режим на гласа”, обяснява Лили. Отдавна тя не пазарува храна за вкъщи, а праща на шопинг в супермаркета шофьора си. Тъй като хапвала в много малки количества, самата тя е изчислила, че за вечеря дава едва по 2 лева на ден.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име