Intrigi.bg Актуално Лили Иванова с мегатурне за юбилея

Лили Иванова с мегатурне за юбилея

1115
0

Лили Иванова тръгна на турне. Певицата е решила да отбележи 80-годишния си юбилей с грандиозно турне.

Изпълнителката планира да обикаля из страната почти през цялата година, а тържествата по повод празника на второто национално съкровище след Стоянка Мутафова, ще са наистина пищни.

Екипът на Лили вече е разпродал билетите—нито евтини като на чалга певиците, нито скъпи като на чуждите звезди, пише „България днес”. Изпълнителката от Кубрат планира да стартира в края на март от Велико Търново, а след това ще продължи с концерт в Габрово.

Април Лили ще посрещне в Гоце Делчев, а в средата на месеца отива до Бургас преди старта на сезона. Изпълнителката ще извие глас след това в Ямбол, а после следва пауза, за да отпразнува рождения си ден.

През май Лили ще посети Шумен, а за деня на детето ще извие глас в Хасково. На 21 юни й предстои кратка визита в София за камерен концерт в Панчарево, но след това заминава за Варна.

През юли и август Лили ще почива, тъй като и тя иска да отдъхне край морето.

На 17 септември европейската столица на културата—Пловдив, ще посрещне примата, а тя ще извие глас пред жители и гости с пълна сила.
И финалът ще е през декември, когато на 8 и 9 Лили ще завърши в любимата си зала 1 на НДК.

Колко 80-годишни звезди могат да се похвалят с такива хъс и сила на тази възраст. Една ни е Лили Иванова, нека си я пазим и обичаме.

https://www.youtube.com/watch?v=77zhaDg1u-o
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име