Intrigi.bg Мистерии Лили Иванова не се предава на възрастта

Лили Иванова не се предава на възрастта

1096
0

Въпреки че през април ще чукне заветните 80 години, Лили Иванова не се предава на възрастта и се изживява като ученичка или студентка! Естрадната икона се е обзавела с аксесоар, по-подходящ за тийнейджърки, отколкото за пенсионерки – кожена раница с презрамки, която се носи на гръб

Този тип чанти са истински хит в последната година сред младите момичета в цяла Европа и САЩ. Обсебената от модата Лили не е пропуснала да се снабди с култовия аксесоар, без да й пука от възрастта.  Преди дни папараци на „Уикенд“ заснеха Лили Иванова с култовата раница, която ползва вместо дамска чанта. Звездата си е купила един от топ моделите – разработка на дизайнерите от „Сен Лоран”, която струва над 2000 евро. Певицата си е взела мешката от бутика в Париж преди няколко месеца, когато била на гости на своя близа приятелка. Като истинска дама, изпълнителката на „Панаири” обаче рядко носи чантата на гръб, а я поверява на асистента си. 

80-годишната Лили ходи с раница като  ученичка, млад лакей я обслужва срещу 3 бона

Новата година донесе нов шофьор на естрадната прима. Вечната Амбър често сменя обслужващия я персонал, а младокът, който шофира лъскавия й джип „Мерцедес”, играе ролята на неин слуга и телохранител, установиха фотографите ни.  За да угоди на шефката си, новото момче за всичко на Лили буквално й робува, слушайки със сведена глава заповедите й. Той е на разположение на звездата от сутрин до вечер и не само я вози, но пазарува, изхвърля боклука, носи дори модерната й раница. В замяна Лили щедро му се отблагодарявала с апетитната заплата от 3000 лв.  

Резултат с изображение за лили иванова

Напук на слуховете през последните дни, че едва ли не бере душа след тежка депресия, изпълнителката на „Панаири” и „Детелини” е в отлична кондиция. Онзи ден късно следобяд Лили напусна своята крепост – просторната мансарда на ул. „Оборище”, за да гостува на своя приятелка в кв. „Лозенец”. Пръв от кооперацията изскочи личният шофьор и прислужник на Лили с подарък в ръка. Гологлавият мъж остави шарената кутия на задната седалка и се върна на входа на кооперацията, за да посрещне своята строга господарка.  

Резултат с изображение за лили иванова

Легендата от Кубрат изскочи екипирана с дълго кожено палто, но без шапка. Макар че през април ще чукне 80 години, фигурата на Лили е все така стройна. Певицата си позволява да носи тесни черни дънки, впити в нея. В ежедневието си се е отказала единствено от високия ток на ботушите и се качва на кокили само за сцената. Затова в делничните дни Лили предпочита да носи младежки маркови боти. Заради минусовите температури, естрадната икона предвидливо пазеше на топло носа и устата си под изискан вълнен шал.  

Младокът отвори задната врата на мерцедеса й и изчака Лили да се настани отзад. Заради ниския си ръст, а и заради затруднените от възрастта движения, звездата изпитва известни трудности при качването и слизането. Налага се асистентът й почти да я качва и сваля на ръце. След като Лили седна в колата, нейният шофьор се върна, за да вземе торбата с боклук, дамската й чанта и кутия с любимите й шоколадови бонбони „Мерси”. Сребристият „Мерцедес” на певицата потегли в посока „Лозенец”, а 20 минути по-късно спря пред лъскава кооперация. На входа вече я очакваше непозната дама на средна възраст. Преди да слезе от автомобила, суетната звезда сложи тъмните си слънчеви очила, макар че слънце нямаше. Дамата приятелски я прегърна и двете хлътнаха във входа.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име