Intrigi.bg Булевард Лили Иванова: Да не се правим на велики и главозамайваме

Лили Иванова: Да не се правим на велики и главозамайваме

445
0

”Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика. Следя продажбите за моите концерти и това ме радва, това ме стимулира”, каза пред БНТ легендарната Лили Иванова.

Чрез интервюто певицата подчертава колко е благодарна на хората, които са ѝ помогнали да стигне там, където е: „Аз може да съм най-великата певица на света, обаче не мога да си запиша песни, не мога да си правя ангажименти, не мога да пиша текстове, не мога да изляза и да свиря на всички видове инструменти“.

„Моите успехи съм ги постигнала на моите автори, искам да благодаря на всички. Също така – и на моята публика, ако няма публика – на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, ако нямам автори – аз съм една нула. Това е. Да не се правим на велики“, казва примата и съветва да не се главозамайваме. „Аз съм правила много грешки и не съм застрахована и за в бъдеще, но много се старая да не правя нови грешки, да не се главозамайваме.“, признава Лили.

„Аз се обръщам назад и всеки би трябвало да се обръща, за да се поучи. Поуката не е напред, тя е назад – от твоите грешки. Аз много обичам да ме учат и се уча. Аз не смятам, че съм най-великата в света“, казва примата на българската естрада и пожелава на хората щастие, здраве и успехи.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име