Intrigi.bg интриги Лили Иванова го закъса и с краката! Примата вече не може да...

Лили Иванова го закъса и с краката! Примата вече не може да ходи сама (СМУЩАВАЩО ВИДЕО)

176
0

85-годишната прима на българската естрада Лили Иванова тотално го закъса със здравето. Певицата вече едва се държи на краката си и се налага двама от охранителите й нонстоп да са плътно до нея, придържайки я, за да не падне. Тя използва гардовете си вместо патерици и вече никъде не излиза сама.

Това се потвърди и от смущаващо видео, което от няколко дни обикаля социалните мрежи, Клипът е заснет бекстейдж и показва как Лили се подпира за двама охранители, които й помагат да излезе на сцената. Крехката прима видимо залита, а гардовете й служат като патерици.

Това обяснява и слуховете, че концертът, който подготвя през декември, ще бъде прощален. Макар Иванова да не е съобщила, че окончателно слиза от сцената, масовото феновете са на това мнение. „Човек трябва да знае кога да спре и да го направи с достойнство. А тя на 85 години не спира да ламти за пари. Жалка картинка“, гласят коментарите под видеото.

Нейни колеги също я укоряват за това, че през всичките години на успешна кариера Лили не е направила нито един благотворителен концерт. В момента билетите за зала „Арена армеец“ вървят между 60 и 350 лева. Очакваната чиста печалба за певицата е около 1 милион лева.

Предполага се, че заради здравословното й състояние легендата ще бъде седнала на столче.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име