Intrigi.bg Крими ЛиЛана проговори от ареста за Васил Божков

ЛиЛана проговори от ареста за Васил Божков

828
0

Певицата Лилана проговори от ареста за отношенията си с хазартния бос Васил Божков.

Това стана в ефира на бТВ. Бизнесът ми няма нищо общо с Васил Божков, категорична бе Лиляна Деянова, известна като ЛиЛана. От думите й стана ясно, че тя познава отдавна и отблизо Божков, но отношенията им не били комерсиални. „Познавам го отдавна. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него – заяви ЛиЛана. – Разбирам, че някой смята, че прокуратурата ме е задържала заради подозрения, че сме близки. Това не ми се струва никак нормално в една правова държава“, каза певицата.

ЛиЛана проговори от ареста за отношенията си с Васил Божков

Изявлението й идва часове след като собственикът на Efbet Цветомир Найденов потвърди връзката между две от най-шумните дела от началото на годината в България – срещу бившия му съдружник Васил Божков и срещу нея. Той обяви, че укриващият се в Дубай бизнесмен и някогашната музикална звезда са поддържали интимна връзка в продължение на 10 години.

„Гледах интервюто на Васил Божков. Твърдението, че няма нищо общо с певицата ЛиЛана, е откровена лъжа. ЛиЛана му беше любовница над 10 години“, заяви пред Нова телевизия бившият съдружник на бизнесмена Цветомир Найденов.

„Той й подари кола, тя си имаше специален час за посещения в „Нове Холдинг“. Като се вгледаш в детайлите от интервюто на този човек, виждаш, че той откровено лъже“, допълни Найденов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име