Intrigi.bg Мистерии Легендата Кашпировски се завърна след изчезването

Легендата Кашпировски се завърна след изчезването

784
0

Известният от близкото минало със своите телевизионни сеанси психотерапевт Анатолий Кашпировски буквално „възкръсна“, след като дълги години бе в пълна неизвестност. Съветският екстрасенс изненадващо се появи в САЩ, където се е заел да печели нови поклонници със своите способности.

Легендата от края на съществуването на СССР обаче вече не говори със злокобно-металния си глас от ефира на Первий канал, а го прави в интернет, в сайта за видеосподеляне youtube. Звездата на Кашпировски изгря през 1989 г., когато се хвалеше в ефир с медицински успехи, невиждани в цялата история на човечеството, с успешно излекувани от него пациенти с импотенция, фригидност, слепота, оплешивяване, емфизем, кисти на яйчниците, камъни в бъбреците, псориазис, екземи, разширени вени, белези, туберкулоза, астма, диабет, алергии, заекване, астигматизъм, а в четири „документирани“ случая – даже от СПИН. По неговите думи на мястото на ампутирани крайници израствали нови, вместо извадени зъби се появявали здрави, сивите коси потъмнявали и започвали да блестят. Благодарение на Кашпировски на 70-годишна жена пак ѝ се появила менструация, а майката на Горбачов се излекувала от артрит.

Сеансите му освен в СССР се предаваха и в някои бивши социалистически страни, като, разбира се, България беше на първо място. Освен че провежда онлайн лечение на хора от целия свят, в момента Анатолий Михайлович се изявява и като лектор, като речите му са посветени основно на вредите и ползите от коронавируса. Твърди се, че мястото, от което Кашпировски излъчва интернет предаванията си, е САЩ, където той се пресели да живее още през 1995 г.

Кой всъщност е Кашпировски? Роден е на 11 август през 1939 г. в Украйна. През 1962 г. завършва Виницкия медицински институт и 25 години работи като психиатър и психотерапевт във виницката психиатрична клиника. По това време става и кандидат на медицинските науки. През 1987 г. е психотерапевт на националния отбор на СССР по тежка атлетика. Завоюва титлата „Майстор на спорта“. През 1989 г. провежда седем телевизионни сеанса и прави две изключително тежки коремни обезболяващи операции на две пациентки от разстояние чрез телемост. През 1990 г. е единственият чужденец, удостоен с полската престижна награда „Виктор“. През 1993 г. става депутат от държавната Дума на Русия. През 1995 г. заминава за САЩ, където повече от десет години лекува от затлъстяване руски емигранти за 50 долара на сеанс.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име