Intrigi.bg Спорт „Левски“ няма да продава за по-малко от милион

„Левски“ няма да продава за по-малко от милион

304
0

Готов съм да се разделя с всеки, за да оцелее „Левски“, обяви преди време Станимир Стоилов. На „Герена“ обаче спират да продават футболистите си на всяка цена независимо в какво състояние се намират. Според запознати „сините“ вече няма да разпродават отбора, както им се налагаше през миналата зима. Тогава успяха да продадат изгодно само Найджъл Робърта, но пък Паулиньо си тръгна за жълти стотинки в посока ОАЕ. Или иначе казано – от „Левски“ не биха се задоволили с цена под един милион евро или лева. Именно такива суми са залегнали като откупна цена в новите договори на футболистите, които наскоро преподписаха с клуба.

Към настоящия момент обаче на „Герена“ не са получили никакви оферти за свои футболисти, а има единствено запитвания за някои от тях. Това важи и за Николай Михайлов, който на няколко пъти заяви, че към него има сериозен интерес. Той е един от играчите с изтичащи договори през лятото, които не са преподписали. А в това число влизат още куп титуляри. Смята се, че най-близо до подпис са близнаците Радослав и Борислав Цоневи. Те имаха някои сривове в играта си през сезона, но като цяло показаха, че на тях може да се разчита. С изтичащ договор е и Здравко Димитров. При него ситуацията е доста сложна заради клипчето от съблекалнята, което продължава да обикаля социалните мрежи. Малко отбори са склонни да вземат такъв футболист, независимо че е свободен агент. Така че бъдещето му остава неясно.

Смята се, че цел номер 1 за нов договор е Георги Миланов. Халфът възроди кариерата си на „Герена“ и се превърна в любимец на феновете. Бившият национал показа, че притежава класа, която го отличава от повечето български футболисти и неслучайно изкара пет сезона в гранд като ЦСКА (Москва).

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име