Intrigi.bg Спорт Левски е в най-тежкото състояния в 106-годишната си история и докосва фалита

Левски е в най-тежкото състояния в 106-годишната си история и докосва фалита

658
0

Левски е близо до фалита. Това разкрия председатеялт на сдружение „Сини сърца“ и член на Управителния съвет на клуба Илия Христов в интервю пред БНР. Той определи положението на клуба като най-тежкото в 106-годишната му история, но все пак вярва, че изход от ситуацията може да се намери.

"В никакъв случай привържениците не могат да бъдат основен спонсор", обяви Христов.

„Първото нещо, което ще направим, е среща на Управителния и Надзорния съвет с част от организираните привържениците на Левски. Целта е всички да се обединим с идеята да подпомогнем финансово Левски, докато нещата се стабилизират и се намери генерален спонсор. В никакъв случай привържениците не могат да бъдат основен спонсор. Опитваме се, водят се разговори с различни фирми за подпомагане на Левски.

В момента няма финансова помощ отникъде. Състоянието е такова, каквото е от последните дни, седмици и месеци. Може да има и други играчи, които ще напуснат. И това не е тайна за никого.

В исторически план не за пръв път Левски се опитва да гради и клуб, и отбор почти от нулата. Това е най-тежкият момент в историята на Левски.

В съблекалнята ще преобладават български момчета, момчета от нашата школа, които по-добре ще се приспособят към ситуацията. При чужденците ситуацията е различна, нагласата им е различна. За тях Левски е една част от техния професионален път.

Ние ще направим всичко, което е по-силите ни, за да спасим Левски. Не визирам себе си, а цялата левскарска общност Левски да не стигне до фалит. Може да се каже, че Левски е на крачка от обявяването в неплатежоспособност. Мисля, че ще се намери изход. С усилията, които всички полагаме, ще се опитаме да извадим клуба от най-тежката ситуация в неговата история“, каза Илия Христов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име