Intrigi.bg Булевард Ламбо си пусна коса заради Аня Пенчева

Ламбо си пусна коса заради Аня Пенчева

558
0

Стефан Данаилов от няколко седмици е с променен имидж. Големият актьор си е пуснал дълга коса заради постановката „Актрисата“, в която си партнира с Аня Пенчева. Представлението вече имаше своята премиера пред публиката в Димитровград, а някои от следващите спирки са Пловдив, Ямбол, Варна и Петрич.

Голямата премиера пред софийската публика ще бъде на 1 юни в Народния театър.
Освен с нова прическа Ламбо шокира публиката и с появата си на сцената в инвалидна количка. Още по време на репетициите на пиесата, на която е и постановчик, той усетил, че краката не го държат, но не искал да разочарова почитателите си. Затова Ламбо вмъкнал нов малък детайл в сценария – застаряващият годеник, когото играе, да бъде инвалид. Въпреки че имал проблеми с краката, цялостната здравна картина на Данаилов била добра.

Преди 2 г. той обяви, че слиза от сцената за неопределено време, а причината бяха именно заболяванията му. Още тогава Мастера направи уточнение, че оттеглянето му е окончателно. И преди това Ламбо не бе играл пред публика с години заради тежката онкологична диагноза, която успя да пребори. През 2014 г. излезе на сцената на Народния театър в спектакъла на Леон Даниел „Пигмалион“ в памет на наскоро починалата си съпруга Мария. Това било нейното любимо представление. После Данаилов започна да се появява все по-рядко в театъра, тъй като имунитетът му непрекъснато отслабвал и ставало опасно да е сред много хора.

Въпреки това миналото лято майор Деянов направи турне в България и чужбина, за да представи своята биографична книга, а сега до юли месец отново ще обикаля страната и с „Актрисата“. През август най-вероятно щял да почива във вилата си в Царево. Миналата година също бе там, но в компанията на своята сестра Росица, която се спомина през септември 2018-а.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име