Intrigi.bg интриги Лакеят на ГЕРБ Георги Харизанов и бившият лидер на СДС Борис Марков...

Лакеят на ГЕРБ Георги Харизанов и бившият лидер на СДС Борис Марков се подиграват на изританата Мата Хари Натали

11371
0

Един от най-старателните подмазвачи на Бойко Борисов – титулуваният като „политолог” осъден бивш шеф на „Напоителни системи” Георги Харизанов, открито се подиграва на Натали след раздялата с Баце.

Майтапите с Натали започва Борис Марков, бивш лидер на партенката на ГЕРБ – СДС, който открито се присмива на детронираната Мата Хари с пост във фейсбук, в който обсъжда поведението ѝ по време на живо предаване и дава „ценни” напътствия за това как трябва да се държи блондинката.

Отдолу се редят нахилени емотикони, един от които е на трубадур №1 на ББ Жоро Тръбата. Вероятно раздялата на Наталка с Шугър деди от Банкя е повлияло и на отношението на сервилния иначе Харизанов към бившата фаворитка в спалнята на ББ, пише източникът на Narod.bg.

Както първи писахме ББ и Натали вече са официално разделени. На прощаване разочарованият от голямата уста на блондинката БиБиКинг ѝ подарил последният модел iPhone и турил точка на двугодишното интимно забавление.

Сръчната златотърсачка не стоя „на сухо” дълго време – блондито вече оплете в мрежите си поредния богаташ, макар и не от калибъра на ББ – земеделеца Стилян Чомаковски – Чомката.

Мълвата носи, че Шугър деди също се е уредил с нова Мата Хари пак от тв гилдията – спалнята на ББ вече топлела известна водеща от bTV.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име