Intrigi.bg Булевард Къщата на „ВИП Брадър“ заприлича на бунище! (СНИМКИ)

Къщата на „ВИП Брадър“ заприлича на бунище! (СНИМКИ)

206
0

Най-известната Къща от тв екрана, през която преминаха истински звезди, но и тонове персони с претенции, че са каймакът на родния елит, заприлича на бунище.

Сравнението е точно на място, тъй като на много от съквартирантите, продавали се през годините на продукцията, мястото им е точно там – на бунището.

Тази есен постройката няма да събира самозвани представители на „хайлайфа“, след като проектът бе свален от ефира на Нова телевизия заради срамно нисък рейтинг. Очакваше се къщата край Нови хан да бъде срината до основи и на мястото й да „изникнат“ нови студиа, писа „Ретро“.

С днешна дата обаче ВИП квартирата продължава да грози комплекса, от който се излъчва и предаването „На кафе“, и като изоставен паметник напомня за нявгашната си слава.

Бившето звездно убежище явно се ползва като сметище – от всичките му страни е заринато с непотребни и изпочупени пана и реквизити за шоуто. При все че постройката е буквално на метри от пътя София – Нови хан, и всички пътуващи по трасето стават свидетели на тази мизерия.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име