Intrigi.bg Политика Кънчо Стойчев с „разтърсващ“ анализ, най-накрая ни открехна къде е тайната в...

Кънчо Стойчев с „разтърсващ“ анализ, най-накрая ни открехна къде е тайната в „обаянието“ на Радев

460
1

Социалогът Кънчо Стойчев направи разтърсващ анализ за дереджето на президентската институция и на Румен Радев към този момент. Хвалбите и комплиментите, които специалистът хвърли по държавния глава, биха накарали всеки средностатистически човек да се повучвства неловко и засрамено като малко дете, на което за 356-и път майки, баби и стринки са му казали „браво“, че вече самичко си закопчава якето. 

„Румен Радев не е професионален политик. Това е тайната за неговото обаяние. Затова в абсолютни класации той е номер едно и има доверие между 56-60%. Да не си професионален политик позволява да говориш с българите. Нормално е да има различия между Румен Радев и БСП, но той е извън тази реторика. Дори когато греши, той е симпатичен на българите, които харесват неговата непреднамереност и естественост“, заяви Стойчев, който описа президента ни като божество. 

Той не пропусна да каже и няколко добри думи за Слави Трифонов: „Той избра удачна форма на ненатрапчиво присъствие. Щеше да се получи натрупване и объркване сред хората, ако се беше включил с партията си в протестите“. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Професионален или не, каза позорната истина на бугарските избиратели („народ“), че „министър председателят“ е мафиот, глава на мафията (срастване на организираната престъпност с държавната власт) подкрепяна от плутокрацията прилагаща неонацистки методи на управление с непризнаване на върховенството на закона. Подлогите уж журналисти мълчат като риби относно изявленията на европейските медии относно мафиота и консилиерито му гл. прокурор. А анти съдебната система слушка покорно и не смее да застане на страната на закона по дела засягащи золумите на мафията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име