Intrigi.bg интриги Къде си, Хачо, да им кажеш как се прави новогодишна програма

Къде си, Хачо, да им кажеш как се прави новогодишна програма

248
0

Пенсионер съм и кротко и тихо започнах да си гледам вечерта на 31 декември новогидшната програма на БНТ. Свикнал съм с тази телевизия от едно време. Дни наред рекламираха въпросната „Световна щръклица“. „Шоу, невиждано досега, и различен тип хумор. Забавни и интересни скечове, представени по вълнуващ начин“, за всички възрасти и т. н.

Какво беше обаче разочарованието ми! Една какофония и тюрлюгювеч в насипно състояние. Очевидна липса на сценарий. Пълно творческо безсилие, безвкусно и бездарно. Грозни и безидейни декори. И скечовете, и актьорите – на ниво от миналия век. Само че тогава поне си имахме майстор като Хачо Бояджиев, който правеше изпипани неща, с усет, вкус и стил, гледахме и актуални за времето си световни звезди. Въпреки че не беше демокрация.

На големия Хачо днешните тв режисьори, захващащи се с големи шоупрограми, могат само да гледат номера на фанелката. Никакви ги няма. Няма ги и големите актьори. С кого заменихме Калоянчев, Парцалев, Хиндо Касимов, Васил Попов, Лолова, Мутафова…? Нямат достойни наследници днес.

Едно време на шоупрограмите някои им викаха халтура. Но те са истинска класика в сравнение с днешните пишман халтураджии.

После превключих на друг канал и там някои от звездите – същите като по БНТ.

Много се разочаровах. Другия път пуснете поне един хубав филм да гледаме, вместо да се мъчим с ялови творчески напъни за шоу.

Теодор Михов, София

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име