Intrigi.bg Куриози Кучешки времена: Лабрадорът Макс „шофира“ близо час по неволя

Кучешки времена: Лабрадорът Макс „шофира“ близо час по неволя

138
0

Куче „шофира“ по неволя автомобил в продължение на час. Куриозната случка е от американския щат Флорида, а четириногото вероятно без да иска е бутнало скоростния лост и е задействало задната скорост, заради което колата е потеглила, предава Sky News.

Лабрадорът Макс се оказал заключен в колата в американския град Порт Сейнт Луси в щата Флорида, пише „Фокус“.

Собственичката на кучето за малко е напуснала автомобила, след като направила грешен завой и го заключила. Малко по-късно тя е забелязала, че колата се движи, след като кучето бутнало скоростния лост и някак подкарало автомобила.

Колата се въртяла в кръг и ударила пощенска кутия и кофа за боклук. Междувременно полицията, пристигнала на местопроизшествието се чудила как да отвори и да спре автомобила.

Собственичката предала ключовете на полицаите, но понеже автомобилът бил в движение, те не могли да го отключат. Дистанционното отключване не работило, заради изхабена батерия. В крайна сметка автомобилът бил спрян, без никой да пострада, включително кучето, което излязло от колата доволно и махащо с опашка.

„То се справяше доста добре, преди да удари пощенската кутия. По-добър шофьор е от много други, които съм виждала“, коментира съсед, свидетел на инцидента.

Собственичката на Макс е обещала да поправи пощенската кутия.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име