Intrigi.bg Мистерии Купища пари, късмет и чудна изненада за три зодии

Купища пари, късмет и чудна изненада за три зодии

899
0

Във вторник ще имате желание и амбиция да направите много неща, като за някои от тях ще имате предварително подготвени планове.

Като цяло успехът ще бъде на ваша страна, особено ако се ангажирате с нови начинания или ако имате контакти със съдебна (юридическа) институция. Днес ще преживеете събитие или ситуация, които вече сте преживяли в миналото си. Тези преживявания най-вероятно са имали отношение към вашия любовен или личен живот. Във вторник ви предстоят срещи, разговори или събирания по приятен повод. Днес обаче ще очаквате развитието на една интрига или нечия измама, която през последните няколко дни е излязла извън контрол.

ЛЮБОВ: мъжете над 35-годишна възраст да внимават с извънбрачната си връзка, тъй като е възможно тя да бъде разкрита или да възникне друга неприятна ситуация. Младите жени ще имат благоприятен ден за създаване на нова романтична връзка или ще получат радостна новина от партньор, който най-вероятно в момента е в друго населено място.

Овен

Най-добре е да прекратите интимната връзка, станала вече безсмислена и обременителна. По-добре е да посветите този ден на дома. Отношенията ви с членовете на семейството трябва да бъдат безупречни.

Иска ви се да се развлечете. Постарайте се да заобикаляте различните развлекателни заведения и особено казината или игралните домове, колкото и да ви се иска да надникнете там.

Възможно е днес малко да спечелите, но да загубите всичко на хазарт.

Телец

Днес сте готови на всякакъв вид любовни контакти, често смятайки, че колкото са повече, толкова по-добре. Възможни са усложнения в семейството на базата на оправдана ревност.

Много Телци взимат участие в различни мероприятия и се занимават в клубове, получавайки удоволствие от това, че се намират в центъра на събитията.

Възможно е вашите спестявания да започнат да се „топят“ пред очите ви.

Близнаци

Любовта ви е повлякла изцяло, през целия ден сте абсолютно щастливи и спокойни. Този ден ви носи незабравимо щастие, мир и хармония. Човекът до вас е близък и желан.

Ако можете да осъществите вашите желания, то може да промените нееднократно местожителството си и в края на краищата да се окажете далеч от родното място.

Може да станете известни, но парите няма да ви донесат много щастие.

Рак

Възможно е да възникне желание да пофлиртувате, но да сте движени не от жаждата за развлечения, а от влечението към романтика. Много Раци са чувствителни по отношение на близките си и взаимоотношенията с тях значително се подобряват.

Посветете този ден на активното създаване и развитие на деловите връзки. Трябва да има доста възможности за това.

Възможно е сключването на договор, който през лятото да донесе на вас и на партньорите ви добра печалба.

Лъв

Личният ви живот придобива много изменчиви черти, има много промени и странни произшествия. Зависите силно от обстоятелствата. Заемете се с ремонт, преустройте или пристройте нещо, за да стане по-просторно, разместете или обновете мебелите си, направете нещо у дома си със собствените си ръце.

Влече ви към пътешествия, към смяна на местожителството или поне към смяна на обстановката у дома.

В успешен за вас период се постарайте да натрупате повече пари, тъй като съществува заплаха да станете жертва от страна на нечестни хора.

Дева

Мъжете-Деви може да бъдат подведени от излишната си доверчивост. Добър ден за хармоничните съпружески отношения, веселие и разкрепостяване.

Решаването на проблем с по-възрастни роднини може да донесе на семейството много тревоги и да струва доста пари.

Везни

Не хранете илюзии, че всичко може да се подреди от само себе си. Днес трябва да сте изключително внимателни, да не се намесвате в никакви спорове, тъй като това може да доведе до раздразнителност и умора, но в никакъв случай до истината.

Още от сутринта определете плана си за действие и тактиката за поведение с близките. Избягвайте празните разговори, интригите, но не се затваряйте в себе си.

Постарайте се да направите живота си по-активен. Съществува вероятност за загуби, пожар и остър конфликт с непознати хора.

Скорпион

Чувствата са променливи, настроението също, а желанието да се развлечете се смесва с боязън от непредвидими негативни ситуации. Може да ви се стори, че срещу вас се готви агресия.

Не си струва да преувеличавате опасността. През втората половина от деня може да се отвлечете за известно време, заемайки се с любима дейност, но няма да можете да забравите за проблемите.

Ситуацията забележимо се подобрява. Очевидно у вас възникват много идеи, а също и възможности за печелене на пари.

Стрелец

Чувствата ви може да приличат на махало, което се движи ту в едната, ту в другата посока, но не постига равновесие. Може да не ви достига взаимно доверие и силни емоции.

Вие може да се превърнете в притегателен център за мнозина – за близки приятели и просто познати, с тях Ви очакват най- разнообразни развлечения.

Веселете се от сърце и забравете за обичайните грижи. Търговските пътувания през февруари са неуспешни и по-добре е да ги отложите за март.

Козирог

Вероятно е вашият избраник да цени много интелектуалното общуване и да не търпи посегателство върху личната си свобода. Ако не забравяте това, в негово лице може да намерите истински приятел.

Оставяйте верни на себе си при всяка ситуация и не се поддавайте на натиска на обстоятелствата. Подходящо време за покупки, промени и пътувания.

Очаквайте приятни изненади и подаръци.

Водолей

Посрещате деня с усещането за вътрешна свобода, желанието за смяна на обстановката и начина на живот. Възможно е да сте възнаградени, ако се откъснете от своите работи и отделите внимание на близките си.

Вашият талант и способност да предразполагате хората към себе си ви помагат да осъществите плановете си за днес.

Може да получите финансова поддръжка за реализирането на плановете си. Чувствате вкус към екстравагантни прояви и неразумно харчене на пари.

Риби

Сбъдват се желанията и молбите на много влюбени Риби. Нужно е да проявите търпение, сдържаност и мъдрост. Опасявайте се от измами от страна на егоистични и недобросъвестни хора.

Посветете втората половина от деня за активен семеен отдих и спортуване. Възможно е да се сблъскате с данъци, застраховки, недвижими имоти и въпроси за собственост и наследство

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име