Intrigi.bg Спорт Кубрат Пулев: Срещу Кличко бях „зелен“, но сега ще изложа Джошуа пред...

Кубрат Пулев: Срещу Кличко бях „зелен“, но сега ще изложа Джошуа пред света

486
0

Кубрат Пулев продължава да поддържа пълна увереност, че ще стъпи на световния връх в професионалния бокс. Българинът заяви, че ще победи шампиона в тежката категория Антъни Джошуа заради по-добрата си психика.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 12 декември в Лондон.

„Мога да кажа на почитателите, че ще изложа Джошуа отново и ще докажа, че са идолизирали грешния човек. Ще го изложа пред света за втори път (след загубата на англичанина от Анди Руис)“, каза Пулев, цитиран в блога на „Бетуей инсайдър“.

Българинът смята, че съперникът му е добър и има умения, но отстъпва психически. „Това е нещо отвътре, което е в кръвта на човека, а той не го притежава. Физически и психически сега се чувствам най-добре от целия си живот. Чувствам се невероятно и съм готов. Той може да даде най-доброто от себе си, но мога да го уверя в едно – може да е срещал някои много добри съперници, но никога не е виждал съперник като мен на ринга“, заяви Пулев.

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и претендентът Кубрат Пулев за пръв път се изправиха лице в лице.

Той добави, че подготовката му дотук е включвала 10-километрови бягания за издръжливост в Пирин, както и изкачвания на Зъбчето край Белмекен.

По думите му мачът ще е като партия шах между гросмайстори, но „единствената разлика е, че краят ще дойде като светкавица“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име