Intrigi.bg Булевард Кубрат Пулев проговори: С Андреа се скарахме

Кубрат Пулев проговори: С Андреа се скарахме

237
0

Край на всякакви догадки и спекулации! Месеци нареди витаеше въпросът дали наистина Кубрат Пулев и Андреа са приключили дългогодишната си връзка. И ето че звездният боксьор наруши няколкомесечното мълчание и разкри цялата истина за отношенията помежду им. А тя се крие в една-единствена дума – край.

Коментарите по темата започнаха през юли, след като Андреа публикува следния текст в социалните мрежи: „Твърде съм млада за сватба и твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на живота на необвързаните“. Последва мълчание както от певицата, така и от боксьора, но публикациите на Андреа, от които Кобрата отсъстваше, затвърждаваха версията за раздялата им. 

Тя наистина е факт, потвърди спортистът, след като му писна да чете всевъзможни интерпретации по темата.
„Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие, и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин”, сподели в интервю пред „Монитор“ Пулев.
Кобрата се върна отново и към скандалната целувка с Джени Суши, заради която за известно време му бе отнет лицензът за Калифорния. 
„Какво ли не се изписа по мой адрес, какво ли не прочетох. Изговориха се такива теории и все супер убедителни и уж логични, така и не успях да запомня сюжетите на всички. Ето, тази адвокатка сега ще го съдере, ще му вземе 600 000 долара, ще му разбие живота, с кариерата му е свършено.

Думи, изречени от устите на уж умни, интелигентни хора, начетени, а колко глупости родиха главите им. Слушах, четях и се удивлявах на идиотизмите, които се сипеха с моето име. То банковата ми сметка щеше да бъде изпразнена, то със сигурност нямаше как да победя империята на Глория Олред, която е осъдила и Доналд Тръмп и други много сериозни хора. Зануляваха ме, съсипваха ме и ме оплакваха всеки божи ден, от сутрин до вечер. А аз хем бях учуден, хем се забавлявах. Но в крайна сметка съм доволен, че справедливостта възтържествува. Кубрат Пулев доказа, че може да побеждава и в Америка сериозни противници. И на ринга, и извън него!“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име