Intrigi.bg Булевард Криско стана за смях с дарение от 5000 лв.

Криско стана за смях с дарение от 5000 лв.

472
0

Криско се разграничи от легендите, че габровците са стиснати. Рапърът дари 5000 лв за Българската хранителна банка по време на онлайн концерта „“Помогни от вкъщи“, който се проведе снощи по bTV.

Зрителите се обединиха в помощ на наистина нуждаещите се хора, а едни от най-големите български зведи се включиха с изпълнения на живо. Криско оповести по-рано в социалните мрежи, че ще участва с чисто ново парче. 

Всеки, който искаше да помогне, можеше да го направи с SMS, който се таксуваше левче за всички мобилни оператори. Водещите Мария Силвестър, Иван и Андрей многократно обявиха, че могат да се даряват и по-големи суми, но всичко е описано на сайта. 

Зрители скочиха срещу рапъра, че използва кризисната ситуация, за да си направи реклама и да излъска скандалния си имидж. „Как така е чул, че цяла вечер се повтаря как обикновените хора трябва да дарят, а простусна да чуе частта, в която обясниха как става дарението на по-големи суми. Все пак той е там на място и знае как се случва, но нали трябваше да го каже по телевизията, да го направи демонстративно“, негодуваха зрители. 

Все пак трябва да поздравим Криско, който се качи на сцената в помощ на нуждаещите се в деня на рождения ден на неговата любима Цвети. Изпълнителят на ‘Базука“ остави таньорката сама пред телевизора, докато той се правеше на герой. „Надяваме се да има сърцати звезди и хора с финансово положение, които искат да помогнат на изпаднали в беда сънародници. Не е задължително всичко да става показно, не всичко е реклама“, пишат още в социалните мрежи.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име