Intrigi.bg Булевард Криско става влогър, Мис Тигрова най-цинична в мрежата, Баба Веселка върти гюбеци,...

Криско става влогър, Мис Тигрова най-цинична в мрежата, Баба Веселка върти гюбеци, Сузанита се закачи за Емил Конрад и още…

797
0

Голяма част от родните знаменитости дължат славата си на YouTube, където споделят разнообразно съдържание под формата на видеоблогове.

Най-популярният у нас влогър е Емил Конрад, чиито абонати вече са 399 299 хиляди, сред любимците безспорно се нарежда и

Лудия Репортер

В споделените от него видеа се засягат безброй теми, водещи обаче остават секс и свалки. Хумористичните са от типа на „Ходите ли без бельо“, „Защо има минерална вода, а няма минерална ракия“, „Правите ли разлика между селянин и селяндур“ и т.н. Даниел Петканов  се превърна в знаменитост благодарение на славата, която му създаде интернет. През последните години обаче той не е толкова деен и феновете му се прехвърлят на други артистични попадения като

Баба Веселка

Възрастната жена изби рибата с клипчетата, на които пее ретро попфолк парчета или лично написани от нея песни. Веселка споделя, че е създала канала, за да разнообразява скучното си пенсионерско ежедневие.

Сузанита

се изяви като асистентка на Емил Конрад, Двамата заснеха клипчета, част от които се появиха в канала на Емил. Безспорно ходът му се оказа успешен, тъй като видеото генерира хиляди харесвания в мрежата.

Криско

Също ще се изявява в каналите за видеосподеляне. През последните седмици продуцентът отговаря на зададени от почитателите му въпроси на жива връзка свързани с профилите му в социалните  мрежи. Кристиян внимава какво говори пред камерата, тъй като е следен от хиляди и всяка малка грешка би била повод недоброжелателите му да вземат надмощие.

Подобно е държанието на Андреа Банда Банда,

която се изявява в „На кафе“. Тя поддържа влог за кинокултура, с малко неловко чувство за хумор, заради което всъщност  е толкова самобитен чаровен.

Връх на цинизма са видеоматериалите, които споделя Мая Салмова, позната за интернет общностите като

Мис Тигрова

Освен непривлекателна според последователите, брюнетката не може да се похвали със знания, част от които дори на ниво обща култура. Въпреки това клиповете й генерират сериозен брой гледания и споделяне, пише „Телеграф“. Танцьорката, която често демонстрира уменията си на пилона, обича да разказва подробности от личния си живот, мъжете в него, гафовете и несправедливостта, които срещавсеки ден.

Краси

Известен като единствения професионален ФИФА играч у нас, поддържа канал на български и английски език. Видеата му са следени от над 200 000 абоната и са посветени на ревюта на игри.

Най-възрастният ютюбър е дядо Петко, който рецитира патриотични произведения.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име