Intrigi.bg Актуално Краси Радков сменя Слави Трифонов в Би Ти Ви

Краси Радков сменя Слави Трифонов в Би Ти Ви

862
0

Ще се отървем ли от учиндолския шоумен Слави Трифонов, който десетилетия наред опростачва народа с чалга от тв ефира? Дано, ама надали.

Очертава се обрат в намерението на водещия да се раздели окончателно с Би Ти Ви. Дългия е получил ново предложение да остане в първата частна медия, но не като водещ на собственото си предаване, научи ПИК.

Както е известно, миналия месец Слави обяви, че вечерното му шоу слиза от ефир, а последното издание ще бъде на 31 юли. Патосът, с който Трифонов се сбогува със зрителите си, хвърли в шок телевизията, която не бе запозната с решението му да оповести раздялата им.

Часове по-късно медията разпространи официална позиция. В нея тя посочи, че е предложила на екипа да продължи шоуто с нов договор от есента, но изчакват отговора от „Седем-осми“.

В последвалите преговори се е появило предложение Шоуто на Слави да бъде наследено от ново забавно предаване, но без прякото участие на Трифонов. Ако двете страни си стиснат ръцете, този път Дългия ще дирижира събитията зад кадър. Идеята е фирмата му да продуцира ново шоу, което обаче да бъде поверено на  Краси Радков.

Засега няма яснота относно точната концепция на новото предаване. Но се предполага, че то ще бъде отново хумористично и ще преобладават скечовете на актьора, който се превъплъщава в Гацо Бацов, Шишо Бакшишо, Отец Нафарфорий, Шиле Попйорданов, Станислав Христов Христосков и др.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име