Intrigi.bg Актуално КРАЙ! Анелия и Любо Захаринов се разделиха! Вижте защо

КРАЙ! Анелия и Любо Захаринов се разделиха! Вижте защо

232
1

Фолк певицата Анелия и годеникът й Любомир Захаринов са сложили край на връзката! Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ е върнала пръстена на милионера и е развалила годежа.

 Двамата са приключили отношенията си по доста негативен начин, което личи от Инстаграм профила на Анелия – тя е премахнала всичките им общи снимки и вече не го следва в социалните мрежи.

Според запознати, причина за краха във връзката им е твърде обсебващото поведение на Захаринов. Бизнесменът не одобрявал среднощните участия на изпълнителката и честите й ангажименти, свързани с поп фолк кариерата й. Той неколкократно се опитвал да я убеди да прекрати с музиката и да остане домакиня.

„Няма да спра да пея! Напротив, през този месец съм организирала с моите екипи снимането на три проекта, преди това направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа“, категорично заяви Анелия в социалния си профил.

Именно отказът й да зареже дългогодишната си кариера и постоянните ултиматуми от страна на Захаринов станали повод певицата да му върне пръстена.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име