Intrigi.bg Булевард Коя е майката на Азис? Защо се озовава в затвора и защо...

Коя е майката на Азис? Защо се озовава в затвора и защо синът ѝ днес я нарича Кралица?

3272
0

В пилотния епизод на „Забраненото шоу на Рачков“ навръх рождения си ден гост бе и Азис, който изпълни емоционална песен, посветена на майките. Изненадата за него бе, че от чужбина, специално по покана на Рачков, на сцената се качи и майка му – Гергина. 

Първо Гергина шашна с начина, по който изглежда и това бе забелязано и от Рачков. По-късно Азис написа топли думи на благодарност към майка си, публикувайки и снимката по-долу. Но коя е Гергина, майката на Азис?

Азис се ражда на 7 март 19878 г. в женския затвор в Сливен. Там майката на бъдещия крал на поп-фолка попада заради баща си. Лелите на Азис преди време в „Ничия земя“ разказаха, че бащата на Гергина я вкарва в затвора, за да се отърве от Троян, бащата на Азис. „Васко е роден от забранена любов. Баща му е турски циганин, а ние сме от Кардарашите“, разказаха тогава те.

Самата Гергина неведнъж е споделяла, че е искала да направи аборт. Просто не се чувствала готова да бъде майка. Всъщност на документи дори абортът бил направен, но отивайки в уречения ден и час за процедурата, лекарите установяват, че тя е в доста напреднала бременност и няма как да се направи аборт. В крайна сметка Азис се появява на бял свят, въпреки мнението на своите баба и дядо. 

Първоначално записали Азис не като Васил, а като Станислав – на двете баби, Станка и Славка. Но бащата на Азис настоява той да бъде кръстен на баща му – Васил. Така и става. 

По-късно в популярна кампания Азис споделя, че майка му го е обличала с дарения от БЧК. „Хранили сме се с продукти с изтекъл срок на годност, които супермаркетите изхвърлят и сме били гонени заради това“.

От малък Азис знаел, че ще стане звезда. Гергина обаче не му вярвала. „Един ден ще стана звезда, обещавам ти! И като стана звезда, ще те направя, майко, много богата! Ще ти купя, майко, най-хубавите дрехи, коприни, пръстени, кадифе, огърлици, всичко ще ти купя, майко! Ти си моята кралица“, казвал ѝ Азис. Както се казва, останалото е история.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име