Intrigi.bg Политика Корнелия Нинова: БСП ще подкрепи Слави Трифонов, ако предложи кабинет

Корнелия Нинова: БСП ще подкрепи Слави Трифонов, ако предложи кабинет

416
0

Слави Трифонов, ако предложи кабинет и му е необходима нашата подкрепа, ние ще я дадем. Това заяви пред БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова. Не мога да говоря от името на „Има такъв народ“, те преценяват, ние си казваме нашата позиция, допълни Нинова.

„Преди кампанията, по време на кампанията и дори сега, и наши партийни хора, и анализатори внушаваха, че аз и Борисов сме си стиснали ръцете и ще правим задкулисна коалиция. Поканете ги сега по студиата и ги питайте защо лъжат? Коалиция с ГЕРБ е 150% невъзможна – искам да съм ясна. Няма да стане“, заяви Корнелия Нинова.

„4 години се борим на два фронта – и срещу ГЕРБ, и срещу неговите проводници вътре в партията. 4 години не спират опитите за коалиция БСП-ГЕРБ. Е, няма“, категорична е Нинова.

„Претърпяхме тежка загуба, но сме в ситуация на сила, без която не може. Така че, в някакъв смисъл е малко парадоксална ситуацията. Без гласовете на БСП правителство не може да има“, подчерта лидерът на левицата.

„Искам да чуя мненията на структурите на партията, на ръководните места и на членовете. Бих искала да чуя какво им е мнението, къде сгрешихме. Това е целта на тези срещи“, обясни Нинова относно срещите, които от левицата започват днес.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име