Intrigi.bg Куриози Коментар: Майне либе, Евгения Банева

Коментар: Майне либе, Евгения Банева

1187
1

Душата ми кърви за кистата на Евгения Банева и от време на време пръска по малко ликвор. Цивилизационните ми чакри са се оцветили в тъмнорозово от нерадостната съдба на този Ван де Любе в пола от хасе, жертва на правосъдната ни система. В знак на подкрепа към сърцераздирателното писмо от килията на шармантната къдравелка, аз също реших епистоларно да изразя негодуванието си. Справедливост за Женята!

Майната ти!

Както сигурно вече си разбрала, след родината, либералната демокрация, тунингованите седани, вафлите „Боровец”, ЦСКА, „Сделка или не” и третия сезон на „Гейм аф тронс”, най-много обичам тебе. За това искам да си първата, която ще научи, че след 15-ина минути кафе пауза хематологът доктор Манафски най-после се съгласи да ми прегледа хемороидите. След като ми приложи изследването ОСР (опипване с ръка) заяви, че резултатите ще получа на 06.06 – точно 15 дни преди началото на традиционното ми лятно разстройство.

Междувременно ме заведе да пушим в дежурната стая. Там има истински стетоскоп, турска кана за кафе, миризма на двуседмични докторски чорапи и две сестри с големи цици. Исках да ми позволи да пипна поне единия чифт, ама той ме перна през ръчичките. Иначе Сашо ми донесе пакетче пуканки с допълнително палмово масло, ама нямам къде да си ги изпукам. Вероятно самият аз ще пукна вместо тях. Пукни и ти. Поздрави децата.

Прилагаме и оригиналния текст на арестантката Евгения Банева, изпратен до съпруга й Николай, публикуван от последния в социалните мрежи:

Meine Liebe!

Вече сигурно си разбрал, че заседанието протече много бързо и само с 1 точка! АСНС да допусне 2 съдебно-медицински експертизи за кистата на гръбначния стълб и ЯМР (ядрено-магнитен резонанс) и за щитовидната жлеза. Слава Богу! След 15-ина минути почивка съставът даде разрешение за СМЕ и има 2 дати на следващото заседание – на 06.06. и на 11.06., ако СМЕ не са готови за 06.06. – точно 15 дни преди изтичането на 8 месечния срок на задържането ни.


Междувременно, май ще ме водят в болницата на затвора, където режимът е доста по-лек, имат магазинче, кухня и 2 часа разходка в истински двор на слънце. Вчера съдийките дори ми разрешиха Митака да ми даде сурови орехи да си ги ям в съда и аз после си донесох пакетчето тук …

Автор: Евгени Чертовенски

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Кой е този Евгени Чартовенски? Бих му препоръчала да спре да пише! Освен да излива помия върху хората май нищо друго НЕ МОЖЕ! Деградирал писач!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име