Intrigi.bg Крими Кокала проговори за изчезналите му дъщеря и внуче

Кокала проговори за изчезналите му дъщеря и внуче

1580
0

Призовавам министъра на вътрешните работи Младен Маринов, ако негови служители от бургаската дирекция са чували моята дъщеря и знаят къде се намира, да ми помогнат да си я върна у дома. Убеден съм, че я държат упоена и неадекватна. Страхувам се за живота на внучето си, защото едва ли някой се грижи през всичките тези дни, докато не знам къде е, за него. Дъщеря ми е звъняла в полицията след заплаха и под натиск на човека, който я държи в зависимост. Това проплака покрусеният баща на 30-годишната Павлета – Хрисимир Колев-Кокала, пише „Флагман“.

Той добави, че разполага със 70 работници и служители, които би могъл да включи в акция по издирване на дъщеря му и внучето – стига МВР да иска неговата подкрепа. Бащата твърди, че последно е видял дъщеря си преди месец – за кратко, и тя била много отслабнала. Той се съмнява, че човекът, с когото тя живее – Валентин Чаушев, я държи в състояние на наркотична зависимост, убеден е, че той също приема наркотици.

„Може ли нормален човек да иска да премаже полицаи и да троши полицейски автомобил, можеха да убият внучето ми вътре, тъй като е била открита и стрелба“, каза Кокала, който е един от най-влиятелните бизнесмени в Айтос, държи верига от хранителни магазини.

Майката, бабата и сестрата на Павлета били отчаяни. Днес се обадили от детската градина в Айтос, откъдето им съобщили, че не е плащано вече втори месец, а детенцето не я е посещавало повече от 30 дни. Кокала и семейството му смятат, че малкото момиченце има нужда от незабавна лекарска помощ, в това число и от намеса на психолози.

Бизнесменът Валентин Чаушев, който е родом от Мадан, живял е дълго време в Доспат и е развивал бизнес там, от 4 години е в Айтос. Там той е оставил официалната си съпруга, от която има дете. Той е бил издирван от органите на МВР в Бургас заради разпространение на наркотици, противозаконно отнемане на автомобили, управление с фалшиви регистрационни номера, както и за множество други криминални регистрации.

На 6 февруари той се е придвижвал със „Ситроена“ на Павлета. Вътре е била тя и малкото дете.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/kokala-progovori-za-izcheznalite-mu-dshcherya-i-vnuche-drzhat-pavleta-upoena-strakhuvam-se-za-zhivota-im_news656865.html

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/kokala-progovori-za-izcheznalite-mu-dshcherya-i-vnuche-drzhat-pavleta-upoena-strakhuvam-se-za-zhivota-im_news656865.html

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име