Intrigi.bg Булевард Кой разплака Алекс Сърчаджиева на рождения й ден

Кой разплака Алекс Сърчаджиева на рождения й ден

600
0

С най-близките си приятелки и край морския бряг актрисата и водеща Алекс Сърчаджиева отпразнува 37-ия си рожден ден вчера. От началото на месец май Алекс е на родното Черноморие, където разпуска и се забавлява заедно с най-добрите си приятелки, след като всички постановки у нас бяха отложени за неопределено време и тя на практика е безработна. Въпреки затрудненията, актрисата запазва висок дух и продължава с усмивка напред. В полунощ навръх рождения си ден, Алекс е изненадана от своите приятели с празнична шоколадова торта.

Сърчаджиева не очаква този жест и е хваната напълно неподготвена. Водещата е толкова шокирана, че не успява да сдържи сълзите и се разплаква пред приятелите си. В първите минути от празника си, тя е облечена с анцунг, тъй като дори не подозира какво са организирали приятелите й. Вероятно празненството е продължило цяла нощ и е донесло незабравими спомени за Алекс, която премина през редица изпитания след загубата на най-голямата си любов Иван Ласкин в началото на 2019 г.

Тогава за нея единственото спасение бе театърът, с който днес е разделена заради пандемията. Дори и на морето, водещата гледа да не губи форма и всеки ден тренира и тича по плажната ивица, а вечер се наслаждава на вкусна храна край морския бряг заедно с приятелки. До месец се очаква Сърчаджиева да се върне на работното си място като водещ, тъй като ще започнат снимките на новия сезона на реалити формата „Игри на волята“, които отново ще са край морето, пише ХотНюз.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име