Intrigi.bg Булевард Кой кого? Гуркова окраде Деси Банова, Наско Колев-колежка………

Кой кого? Гуркова окраде Деси Банова, Наско Колев-колежка………

1025
0

Кой кого е окрал – не спират да изясняват родните знаменитости, които проявяват претенции към проектите на други познати за широката публика имена, пише „Телеграф“.

Деси Банова обвини Наталия Гуркова в кражба на проект.

„Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото й предаване изцяло копира „Истории на успеха“. Заради нея оставам без работа“, с гневна нотка коментирала Банова, подчертавайки, че наскоро овдовялата бизнесдама се е възползвала  от майчинството й. Става въпрос за проекта на режисьора Стилиян Иванов и предаването ‚Те са“, в което под формата на интервюта ще бъдат представени утвърдени в своята област хора.

Вяра Атова скочи на Наско Колев, разгласявайки, че е копирал текста и мелодията на песента й „Ела насам“ в парчето си „Нека“.

Победителят от VIP Brother 2018 пусна новото си парче „Нека“ на 19 декември и то вече е набрало над 1 милион гледания в YouTube. Наско обяви, че той е автор на музиката, текста и аранжимента. Колежката му Вяра Атова обаче не е съгласна.

„Първо да кажа, че нямам абсолютно нищо против Атанас Колев, даже го харесвам като артист и също смятам, че се представи страхотно във VIP Brother, но не за това иде реч…. Може ли освен да вземеш мелодията от припева на последния ми сингъл „Ела Насам“, да вземеш и текста?!?! Аз ли нещо не разбирам… Така ли стават нещата вече, като взимаш по малко от разни парчета?!? И това е директен въпрос към Атанас Колев, който се е писал като автор на музика, текст и аранжимент…“, написа певицата във Фейсбук.

Кристина Димитрова хвърли бомба, като обвини Папи Ханс за плагиат. 

Певицата твърди, че той е откраднал нейна песен „Кекс“, написана през 2003г. и включена в диск на певицата. Такова парче не бе открито след дълго търсене от сайта hotnews. Според текста на песента обаче се оказва, че и двамата пеят за кекс, но в двете парчета се подразбира съвсем друго.

Макар и не обвинена в плагиатство Тита бе нападната от своята колежка Дара, преди дни, а поводът се оказа новото парче на Тита „Задната седалка“. В клипа изпълнителката не само показва естествения си бюст, но дори и го възпява.      „Да пееш к’во се случва с циците ти не звучи добре“, написа Дара в профила си в инстаграм.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име