Intrigi.bg Булевард Кой е чаровникът от емблематичната снимка на принцеса Даяна?

Кой е чаровникът от емблематичната снимка на принцеса Даяна?

72
0

Сигурни сме, че поне веднъж сте попадали на тази стара снимка. Безспорно една от най-иконичните модни визии на принцеса Даяна е именно тази дълга черна рокля, която разхожда с присъщото ѝ съчетание на волност и елегантност. А харизмата ѝ е толкова обаятелна, че почти пропуснахме да обърнем внимание на чаровния ѝ танцов партньор. 

Днес ще надникнем зад кулисите и ще разкажем историята зад тази фотография. Годината е 1985, а мястото – Белият дом. 

Симпатичният господин е не кой да е, а един от знаковите холивудски актьори на миналия век – Джон Траволта. Самият той разказва, че въобще не е подозирал за предстоящия танц с принцесата на Уелс: 

Нямах никаква представа, че ще танцувам с лейди Даяна. Нанси Рейгън – съпругата на президента, ми каза, че това е лично желание на принцесата. Бяхме в Белия дом и в полунощ я потупах по рамото и я попитах дали иска да танцуваме. Тя се обърна и кимна по нейния специфичен начин. Танцът ни продължи 15 минути.

джон траволта

Така господин Траволта се въплъщава в ролята на истински принц. Движенията му са безгрижни и естествени, но вътрешно се затруднява да прикрие несигурността си:

Бях очарован от нея. Тя водеше танца и ме накара да се замисля, че нещо не е съвсем наред. Трябваше да си припомня уроците по валс в училище и да ѝ покажа какво мога. 

джон траволта

Самата Даяна изглежда ослепително в балната рокля на Виктор Едeлщайн, която е оценена за 450,000 долара. Естествено, външният ѝ вид не оставя никого равнодушен, в това число и самия Джон:

Роклята ѝ стоеше прекрасно. Беше толкова специална и нетипична, че все още пазя спомена за нея с най-малките подробности.

джон траволта

Актьорът определя вечерта като един от най-вълнуващите моменти в живота му.

Никога няма да го забравя. За мен е чест да получа възможност да преживея нещо подобно. Впоследствие разбрах, че лейди Даяна е споделила, че това е един от любимите ѝ спомени от САЩ. Аз я направих по-щастлива. Тя мен също. Много съжалявам, че вече не е сред нас.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име