Intrigi.bg Актуално Когато доказателствата говорят, херцозите мълчат: ето истината за „тайната“ сватба на Меган...

Когато доказателствата говорят, херцозите мълчат: ето истината за „тайната“ сватба на Меган и Хари

351
0

Дами и господа, разговорът на Опра Уинфри с Хари и Меган продължава да вълнува много хора, а разкритията продължават в пълна сила.

Първо, напомняме, че херцогинята на Съсекс призна по време на интервюто, че са се венчали тайно 3 дни преди кралската сватба:

„Никой не знае за това. Обадихме се на архиепископа и му казахме: „Виж, това (кралската сватба) е просто зрелище за света.“

 „Това е сключване на съюз между двама души и искахме да го усетим по този начин. Обетите, които впоследствие рамкирахме и закачихме на стените в нашия дом, са произнесени в задния ни двор в компанията на архиепископа на Кентърбъри. Само ние тримата.“

Думите й предизвикаха остри реакции и неодобрително повдигане на вежди сред британското общество, като мнозина попитаха защо данъкоплатците е трябвало да платят 32 милиона паунда за разточителното тържество през май 2018 година в замъка „Уиндзор“. 

Оказа се, че това разкритие не е съвсем вярно. Висш духовник, който разследва казаното от херцогинята, обяви публично, че „тайната” сватба на принц Хари и Меган Маркъл не е била нищо повече от личен разговор с архиепископа на Кентърбъри

Това не е всичко. Преди броени дни брачното свидетелство на Меган и Хари бе оповестено в медиите от британската Служба по вписванията, научихме от NOVA. Документът, който се появява за пръв път, ясно показва, че датата на сключването на законен брак от херцозите на Съсекс е 19 май 2018 година на церемонията в замъка „Уиндзор”.

Говорител на двойката потвърди, че церемонията, състояла се три дни преди официалното събитие, „не е била сключване на брак”, а церемонията с архиепископа на Кентърбъри в двореца „Кенсингтън” не е била нищо повече от частен разговор и „размяна на лични клетви”. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име