Intrigi.bg Спорт Кобрата вади скандален хотелски запис срещу Джени Суши

Кобрата вади скандален хотелски запис срещу Джени Суши

1147
0

Запис от хотелска камера показва фриволното поведение на Джени Суши по време на купона след победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину. Това разкриха двама източници, запознати със събраните доказателства по случая.

Дженифър Равело, както е истинското име на репортерката, беше целуната изненадващо по устата от Кобрата. Кадрите набраха невиждана популярност в САЩ през последния месец. Те са гледани от милиони потребители и станаха причина за временното замразяване на боксовия лиценз на българина. Адвокатите на Пулев вече работят усилено върху защитата на боксьора. 37-годишният спортист ще се яви пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май, за да разкаже своята версия за случилото се.

Там ще бъде и Джени Суши, която е представлявана от юридическата акула Глория Олред, която и преди е защитавала жертви на сексуално насилие. Защитата на Пулев има много солидни доказателства, с които ще бъде разкрито истинското поведение на Джени Суши по време на партито. В публичното пространство вече изтече един от клиповете.

В него се вижда как Джени Суши танцува в скута на здравеняк от компанията на Кубрат. Много по-пълна картина дава видеонаблюдението в лобито на хотела. Юристите на кобрата не издават какво точно е записано, за да изненадат Суши в съда.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име