Intrigi.bg интриги Кобрата брутален: Да вярваш на Радев и да го подкрепяш е като...

Кобрата брутален: Да вярваш на Радев и да го подкрепяш е като да си блъскаш главата в бетонна стена..

2856
1

Кубрат Пулев обяви всички, които вярват в президента Румен Радев за мазохисти. Ето какво написа Кобрата до подръжниците на Радев от цяла България и чужбина. Публикуваме без редакция:

“ Пет години минаха и не видях Радев да е направил нещо за България, освен да говори отсечено по телевизора, той май друго не успя да стори. Но българина си е мазохист и има една шепа от хора, които все още му вярват на военният и си мислят, че той ще им оправи по някакъв начин живота. Това е като да си блъскаш главата в бетонната стена и да си мислиш, че ще станеш по умен. 

Е това няма как да стане, както и Радев да оправи нечий живот, но ми е интересно сега, вече пет месеца когато Радев и хората му са начело на държавата, никой ли не си задава въпроса, защо цените на всичко се покачиха, а колапса в енергетиката е направо за рекордите на Гинес. 

Да предизборни времена са, на Радев му трябват пари за кампанията, на Асен и Киро медии за изява, но все пак защо народа трябва да плаща сметката… 

Това не разбирам и докога ще ни цакат с тази схема родните ни политици, да ни увеличават цените предизборно, за да има пари за разни кампании и не само разбира се… На мен лично вече взе много да ми писва…“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. ТЪП БОКЛУК ГРОБАРСКИ. ЗА ДВА ПАГОНА СИ ПРОДАДЕ ЗАДНИКА. ПРОБВАЙ И СТОЙКА „Г“ НА БАТКО ТИ БОЙКО НА НОЩНОТО ШКАФЧЕ. МОЖЕ ДА ТЕ ВЗЕМЕ ЗА КОМПАНЬОНКА КАТО ВИП ПЕРСОНА. ТЪПАК.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име