Intrigi.bg Булевард Клиф Уилямс разкри защо напуснал AC/ DC

Клиф Уилямс разкри защо напуснал AC/ DC

342
0

Басистът на AC/ DC Клиф Уилямс беше гост в Striking A Chord и обясни защо напуснал групата преди четири години: „Това беше моят край с AC/ DC. Стигнах дотам, че си помислих, че е дошъл моментът да се сбогувам. И ми беше доста приятно с това решение. Нямах представа къде искат да отидат момчетата, нямах представа. Тази обиколка беше много трудна за завършване“.

Did AC/DC Just Leak New Photos With Brian Johnson and Phil Rudd?

И Клиф решил да участва в записа на Power Up като почит към Малкълм Йънг. На въпроса за някакви планове за концерти, след като отново се върна в AC/ DC, той отговори: „Няма планове, сега никой не прави турнета. Когато се събрахме през януари, заснехме видеоклип и репетирахме в продължение на две-три седмици, само за да видим как ще се развият нещата, получи се добре, седнахме да поговорим и решихме, че ще изнесем няколко концерта, до там се стигна. Всички искахме това, но не можахме да резервираме сцени. Тогава се прибрахме у дома, защото светът се обърна с главата надолу за всички. Така че все още нищо не е планирано. Ако можем да го направим следващата година, тогава ще го направим“.

AC/DC: 'Malcolm was there in the studio and we all knew it' | The  Independent

Клиф Уилямс обяви, че напуска AC/DC през 2016 г. За малък период от време от групата излязоха още ритъм-китаристът Малкълм Йънг, вокалистът Брайън Джонсън и барабанистът Фил Ръд. „Нещата се променят, но в това е проблемът. Просто реших да се оттегля и да се занимавам с това, което обикновено правя между гастролите!“, каза Уилямс. Тогава той уточни, че възнамерява да отделя повече време на семейството си и да излезе в заслужена почивка.

В края на този септември бе съобщено официално, че Брайън Джонсън, Фил Ръд и Клиф Уилямс отново са част от AC/DC.

Бандата пусна първа официална снимка на групата за 2020-а с добре познатите лица, които отново са готови за рокендрол!

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име