Intrigi.bg Актуално Кирил Петков опроверга Трифонов за срещите им за кабинет

Кирил Петков опроверга Трифонов за срещите им за кабинет

221
0

Министърът на икономиката Кирил Петков опроверга лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов за това как се случили срещите и разговорите им за евентуално участие в редовен кабинет на партията. В отговор на интервюто на Трифонов пред БНТ в петък вечер Петков разказа днес пред Би Ти Ви, че представител на партията дошъл при него в министерството с предложение да направи среща с Тошко Йорданов, а не както твърди Трифонов, че двамата с Асен Василев ходили да му предлагат да бъдат негови министри.

„Много харесвам работата ви като министър, както и тази на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, защото много бих се радвал да бъдете част от кабинета на ИТН?“, казал пратеникът на Трифонов. Последвала среща с Йорданов в кабинета на Асен Василев.

„Беше направена втора среща, на която Тошко Йорданов дойде при нас в офиса на Асен Василев и каза: „Бих се радвал да продължите като министри, ще ви направя среща със Слави Трифонов“, добави той.
Петков допълни, че е последвала и среща с лидера на „Има такъв народ“, който го е поканил в кабинета си и му е казал: „Кириле, бих се радвал да си министър“.

Служебният министър му е благодарил за поканата и му е отговорил, че за него е много важно единствено да се свършат работа и че не гонят постове.

Двамата отказаха постове в евентуален кабинет на Трифонов заради несъгласие с политики и конкретни постове, след което бяха нападнати от представители на партията.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име