Intrigi.bg Политика Кирил Добрев: Да питаме членовете си и за втори мандат на Радев-Йотова

Кирил Добрев: Да питаме членовете си и за втори мандат на Радев-Йотова

190
0

„Винаги съм бил привърженик на вътрешнопартийното допитване до членовете на БСП по особено важни въпроси. Такъв е и въпросът – с кого да управляваме. По време на кампанията за председател на БСП, имаше такъв въпрос, отправен към мен от Младежкото обединение на София област. Още тогава (30 август) казах, че ако спечелим изборите, ще трябва да направим допитване до членовете с кого искат да управляваме България. Тогава уточних, че за да си добър в коалициите, трябва да имаш две качества – да уважаваш партньора си, но и да имаш характер да отстояваш своите принципи.“ – това написа Кирил Добрев в страницата си във Фейсбук.

По неговите думи, за да се доверят хората на БСП, левицата трябва да даде гаранция пред обществото, че ще състави стабилно управление със стабилни политически партньори и то да бъде гарантирано от президента Румен Радев.

„Един вътрешнопартиен референдум с двата най-важни въпроса, би бил изключително полезен и мобилизиращ за нашите членове и симпатизанти – въпросите с кого да управляваме и подкрепяме ли за втори мандат президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Това би дало и увереност на ръководството на партията, че се движи в тази посока, която искат редовите й членове.“ – подчертава Кирил Добрев.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име