Intrigi.bg Булевард Ким Бейсингър – една великолепна жена на 66!

Ким Бейсингър – една великолепна жена на 66!

444
0

На 8 декември 1953 година се ражда американската актриса и модел Ким Бейсингър. Ефектната блондинка навършва 66 години. Може би е трудно да го повярваме, но е факт. Поздравяваме тази разкошна жена с празника и си припомняме защо така се случи, че я обикнахме толкова.

Ким е звезда и сигурно няма нужда, но ще изброим само част от всичките й превъзходни филми – „9 седмици и половина“, „Батман“, „8-ма миля“, „Поверително от L.A.“ и т.н. За работата си в „Поверително от L.A.“ тя получава „Оскар“ и „Златен глобус“ в категория „Най-добра актриса в поддържаща роля“.

Освен силната си филмова кариера, Ким прави добри проекти и в модата. Много фирми я наемат за рекламно лице. През 80-те и 90-те абсолютно всички в бранша искат да си сътрудничат с красивата Ким.

Всъщност, още на 17 звездата печели конкурса за красота в родния си щат, става „Мис Джорджия“ и участва на „Мис Америка“. Именно от този момент започва работата ѝ в моделския бизнес.

Няма как за модел и актриса с нейната външност да не се случи появяването ѝ на десетки корици на водещи модни и женски списания. В началото на 70-те години тя е един от най-популярните американски модели. Появява се в Esquire, Vanity Fair, Playboy, Cinema Magazine и много други. 

Макар да е безусловна звезда, Ким Бейсингър успява да установи огромна близост с дъщеря си и двете до този момент са най-добри приятелки. Което не пречи на младия модел да пуска в Instagram снимки на майка си без грим. Приликата между двете всъщност е поразителна. 


За единственото си дете актрисата е задължена на създателите на филма „Вечният жених“, на снимките на който се запознава с Алек Болдуин, който впоследствие става неин съпруг и баща на Айрленд. 

Дъщерята често и с много любов споделя снимки на родителите си в Инстаграм. 

Надяваме се само ние също да изглеждаме така – като Ким, не като Алек, когато станем на 66. 

Ким Бейсингър
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име