Intrigi.bg Актуално Катрин Йорданова сама скалъпила скандала с цел реклама! Вдига си тарифата

Катрин Йорданова сама скалъпила скандала с цел реклама! Вдига си тарифата

106
0

Мис Силикон Катрин Йорданова сама подала сигнала в полицията. Това разкриха източници на Intrigi.bg, според които плеймейтката е скалъпила целия скандал с цел реклама. По примера на певицата Диона, чиито рейтинг скочи до небето, след като бе хваната да шофира дрогирана, Катрин публикувала клиповете в Инстаграм, за да се вдигне шум около името й.

Припомняме, че 23-годишната Йорданова бе задържана в столичния квартал „Студентски град“, където миската бе хваната да шофира дрогирана. Малко след ареста всички видеа, на които шофира с превишена скорост, бяха изтрити от социалния й профил, а брат й Йордан Йорданов даде няколко добре подготвени изявления в нейна защита.

„Тя тренира усърдно, спортистка е. В момента тренира бокс и много се съмнявам да е употребявала някакви забранени субстанции”, обясни Йорданов. По думите му, фалшивият стикер на парламента, залепен на предното стъкло на колата й, пък бил закупен срещу 5 лева от интернет.

Катрин веднъж вече се отърва без последици заради шофиране с превишена скорост от 256 км/ч, тъй като клиповете в социалните мрежи не могат да послужат пред съда. „Наличието на забранени субстанции в кръвта по време на шофиране също може да се обори с довода, че са остатъчни – няма как да се докаже, че е употребила дрога в същия ден“, разкриват запознати, според които на миската и този път ще й се размине.

Факт е обаче, че името на Катрин Йорданова влезе в национален ефир и от никому известна силиконка се превърна в популярен крими герой. „Няма лоша реклама! По мои изчисления рейтингът ми скочи с 57%“, похвали се Диона, след като бе хваната да шофира дрогирана. Фолк певицата веднага вдигна хонорара си по кръчмите след скандала. Очаква се и Мис Силикон да вдигне тарифата на съмнителната си професия.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име