Intrigi.bg Булевард Като на война! Ето на кого скочи брутално съсипаната Муки заради майка...

Като на война! Ето на кого скочи брутално съсипаната Муки заради майка си!

255
0

Дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки изригна срещу актрисата Латинка Петрова. Причината е интервю, в което Петрова казва, че Мутафова била в дъното на всички театрални интриги.

„Възмутена и огорчена съм! Как може, още няма 40 дни от кончината на майка ми Стоянка Мутафова и нейната колежка Латинка Петрова в голямо интервю да я нарича интригантка и да плюе по живота и кариерата ѝ! Никой не е виновен на тази жена затова, че явно се чувства недооценена. Майка ми ли е виновна, че режисьорите са я искали в постановките си? Как може да твърди, че Стоянка се опитвала да я съсипе, когато скача по площадите за синята идея? Това са пълни глупости.“

Мария Грубешлиева-Муки изрази така огорчението си от прочетеното от нея интервю във вестник, в което Латинка Петрова надълго и широко обяснява за приятелството и края на отношенията със Стоянка Мутафова.

„Аз бях тази, която казва, че нашето приятелство е дотук, но тя го предаде. Гавреше се със синята идея. Няма да забравя как си мислеше, че съм ченге, аз не съм. Тя смяташе, че съм прикрепена към актьорите за да ги наблюдавам, което не беше истина. Един ден я питах: „Не ти ли е неудобно да си в дъното на всички интриги и клюки?“.“, твърди Петрова в интервюто си.

“ Не съм говорила толкова яростно против Стоянка. Аз уважавам тази жена, пресолено е всичко. Съжалявам, че се е получило така. Има извадени думи от контекста, които не съм изричала“, обяви от своя страна Латинка Петрова, която не крие, че през годините е имало проблеми в отношенията между нея и Стоянка, но че текстът е преиначен “ в повече“ от нужното.

„Във вторник се навършват 40 дни от кончината на майка ми. Аз не знам на кой свят съм, а тази жена я напада без причина. Не ѝ ли е неудобно“, тъжна е дъщерята на Мутафова-Муки, цитирана от flagman.bg.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име