Intrigi.bg Мистерии Карти на Хитлер разкриха подземна държава

Карти на Хитлер разкриха подземна държава

436
0

Много митове на различни народи разказват сходни неща – в недрата на Земята се крие неизвестна високоразвита цивилизация, която от време на време излиза на повърхността с невероятни апарати. В различните точки на планетата тя е наричана с различни имена. Тибетците например я наричали Агарта.

След създаването на националните държави от съвременен тип първа Германия в лицето на нацистите тръгва по следите на подземния свят и невероятните технологии, които крие. Секретни документи, които бяха разкрити наскоро, показват, че лидерът на Третия райх Адолф Хитлер е пратил няколко експедиции на Юг и на Север. Една от тях обаче започва създаването на няколко тайни бази в Ной Швабенланд, Антарктика. Открили ли са нещо немските изследователи, че са решили да се локализират в района – засега остава загадка. Свръхсекретна карта, принадлежаща на

Третия райх, показва изумителни неща. Тя съдържа изображения на тайни проходи, които са били използвани от немските подводници, водещи до мистериозни подземни региони. Друго документално свидетелство изобразява напълно завършен земен глобус в разгъвка, обрисуващ двете полукълба и мистериозното царство Агарта. Идеята, че планетата ни е куха и че може да се влезе вътре в нея през Южния или през Северния полюс, а там процъфтяват тайни отцепнически цивилизации, е подхранвала въображението на хората през вековете.

Резултат с изображение за Карти на Хитлер

Тези разсекретени материали със сигурност ще налеят още масло в огъня към вече съществуващите твърдения. Мнозина изследователи твърдят, че този свят е бил държан в тайна от посветни шамани. След Втората световна война голямата тайна е продължила да се пази от световни лидери и посветени правителства.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име