Intrigi.bg Актуално Караянчева се разплака в ефир

Караянчева се разплака в ефир

650
0

Председателят на парламента Цвета Караянчева за първи път говори след тежката катастрофа на 15 септември, която преживя. Тя разкри подробности за инцидента с нейно участие.

„Бяхме на празник на Силистра. Срещу нас се оказа кола, където шофьора е сбъркал спирачката с газ. Тогава нашият шофьор реагира адекватно и спаси три живота. Медиите изписаха ужасяващи неща. Моят кортеж никога не кара извън правилата. Най-пострадала бях аз. Само чух шофьора, който попита „къде отиде тази“ и всичко се случи за секунди“, разказа през сълзи тя.

„Много ми се искаше в първите няколко дни след като се установих емоционално да звънна на семейството и да попитам как са, но ме посъветваха да не го правя, защото това може да се възприеме като оказване на натиск. Аз исках да попитам как е детето и как е семейството, но жълтите медии и интернет троловете не ми позволиха. Ще го направя, ще се обадя и ще се срещна с тях“, обясни още председателят на Народното събрание.

„Не съм чувала някой да ги е търсил. Най-страшното беше как ще съобщят на родителите ми. Аз им се обадих и с много ведър глас им казах, че сме се ударили и всичко е нормално“, разкри Караянчева.

„До петия-шестия ден майка ми не вярваше, че ходя и трябваше да й показвам по вайбър. Трудно ми беше да кажа на дъщеря ми, защото беше бременна в началото и не исках да я притеснявам. Искам да благодаря само на съпруга ми, който беше до мен през цялото време“, допълни тя.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име