Intrigi.bg Актуално Каракачанов отрече Патриотите да са бойкотирали президента, не било отношение към Радев

Каракачанов отрече Патриотите да са бойкотирали президента, не било отношение към Радев

98
0

От консултациите няма смисъл. Каквато и да кажат парламентарните партии за президента няма никакво значение И какво могат да кажат парламентарните партии за пандемията? Та затова решихме, че няма смисъл да участваме в консултации. Не прилича нито на бойкот, нито на демонстрация. Така вицепремиерът Красимир Каракачанов обясни, защо Обединените патриоти не са се явили на консултациите при държавния глава.

Не приемам определената дата за изборите и консултациите. Видяхте, че от тези консултации не излезе нищо, каза още той. Но имам нормална комуникация с президента, допълни Каракачанов.

Несериозно е с извънпарламентарни партии да се обсъждат законови промени. Не е сериозно. Законодателни промени два месеца преди избори не се правят. Не може да се прави законодателство само заради пандемия. По-добре да се обсъди какво е станало в другите държави, смята той.

Не искам да сме направили промени в законодателството за изборите, за де ме обвинят мен. Това трябва да става след избори, а не преди избори.

Другата безумна идея на консултациите да откриваме секции навсякъде по света, убеден е Каракачанов.

Той обясни, че шефът на военна полиция заминава военен аташе в Москва след спечелен конкурс.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име