Intrigi.bg Политика Карадайъ към Радев и Рашков: С най-мракобесните комунистически прийоми не е почтено...

Карадайъ към Радев и Рашков: С най-мракобесните комунистически прийоми не е почтено да печелиш избори

366
0

Към Радев и Рашков се обръщам, че с най-мракобесните комунистически прийоми не е почтено, не е достойно да печелиш избори и да се отнасяш към своите политически опоненти. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти.

„От тук искам да заявя, че независимо Радев дали ще го има или няма да го има. Независимо Рашков дали ще го има или няма да го има. Независимо Карадайъ дали ще го има или няма да го има – България ще има 47-о, и 48-о, и 49-о и 50-о, и т.н.- Народно събрание. ДПС ще участва и с парламентарните и конституционните инструменти всеки произвол и полицейщина ще бъде проверяван и длъжностните лица ще си понесат своята отговорност за своите закононарушения.

Той обясни, че днес ДПС ще има онлайн заседание на Централния съвет. „Ще приемем критерии и процедури за номинации със съответните срокове. След като минат процедурите, ние ще вземам съответните решения и в законоустановените срокове ще регистрираме кандидатите ни за народни представители и кандидатите ни за президент и вицепрезидент, ако има издигнати такива“, каза още Карадайъ. 

Председателят на ДПС  коментира, че в тези условия на кризи за трети път отиваме на избори тази година. „За това призивът ми към всички български граждани е да се отнесем много сериозно към тези избори, които предстоят“, каза още Карадайъ. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име