Intrigi.bg Куриози Канадски депутат се появи чисто гол пред парламента онлайн

Канадски депутат се появи чисто гол пред парламента онлайн

263
0

Депутат от канадския парламент се извини, след като се появи напълно гол при повикване в парламента по Zoom.

Уилям Амос, либерал, беше хванат да прикрива деликатни участъци под кръста с мобилен телефон и стоящ както майка го е родила между флаговете на Квебек и Канада, когато камерата на лаптопа му се включи по време на виртуалната сесия, пише БГНЕС.

„Направих наистина злощастна грешка и очевидно се смущавам от това“, написа 46-годишният депутат в туит късно в сряда, след като инцидентът в офиса му стана публично достояние.

„Камерата ми случайно беше оставена включена, когато се преобличах, след като бях на джогинг. Искрено се извинявам на всички колеги. Това беше грешка и няма да се повтори.“

Депутатът от Квебек не взе участие във виртуалната сесия, която по това време беше в периода задаване на въпроси, но той би нарушил кодекса на Камарата на общините, ако беше решил да го направи, докато е в натурален вид.

Съгласно раздел „Правила за реда и благоприличие“ не се изисква дрес код, за да участвате в дебат, но мъжете, които говорят, „трябва да носят съвременни бизнес дрехи“, като якета, ризи и вратовръзки.

Гафът беше показан само във вътрешна емисия на Камарата на общините, оставяйки канадската общественост първоначално да не знае какво се е случило.

Премиерът Джъстин Трюдо, който ръководи либералната партия на Амос, все още не е коментирал инцидента.

Но гласовитата представителка на опозицията Клод Дебелефей светкавично повдигна случая, напомняйки на законодателите, че трябва да с облечени по всяко време.

„Може да се наложи да напомня на членовете, особено на мъжете, че вратовръзката и сакото са задължителни, но също и ризата, боксерките или панталоните“, каза тя.

И саркастично добави, че всички са видели добрата физическа форма на депутата, но напомни, че „депутатите трябва да внимават и да контролират добре камерата“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име