Intrigi.bg Спорт Камата Стоичков по темата „Михайлов“: Забранявам да ме слагат под общ знаменател...

Камата Стоичков по темата „Михайлов“: Забранявам да ме слагат под общ знаменател с други! Да се казва поименно, иначе…

225
0

„Забранявам да ме слагат под общ знаменател с други!“ Думите са на Христо Стоичков в подкаста „Код Спорт“ по повод твърденията за провала на „Четвъртите в света“. „Да се казва точно този, този и този – призова Камата. – Четвъртите в света са треньори, доктори, масажисти, водачи на групата, президенти, футболисти – играли или не. Когато говориш, давай имена. Ако някой още веднъж не спомене някой поименно, а говори глобално за „Четвърти в света“, така ще го изрежа, че свят ще му се извие.“ 

Единственият българин със „Златна топка“ бе яростен в атаката си към Борислав Михайлов през 2013, тогава като треньор на Литекс.

След това обаче пътят му го отведе в САЩ, в медийния гигант TUDN, с централа в Маями. И на практика най-популярният българин зад граница не се включи в хора от критики към настоящото ръководство и Михайлов, който от няколко дни е в оставка.

В подкаста Стоичков коментира темата, след като изгледа още веднъж видео с негово остро изказване към Михайлов отпреди десетилетие: „Някои чак сега го разбират… И искат аз да говоря…Аз съм си казал моето мнение“ коментира Камата. „Тогава защо не бе отразено по най-добрия начин?, попита той.

„Минаха десет години от тогава, да сте ме чули да говоря и да критикувам някого? Не. Моето време мина. Живея съвсем друг живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко… Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА…Работя в телевизия, в която ни гледат милиони“, посочи Камата.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име