Intrigi.bg Политика „Калинка” от ГЕРБ лапала 20 000 лв. на месец ДМС, Вежди я...

„Калинка” от ГЕРБ лапала 20 000 лв. на месец ДМС, Вежди я направи главен секретар

227
0

Нова „калинка” на ГЕРБ лъсна с космическа заплата само защото е вярна на шайката. Новината дойде от парламента,чиято работа днес започна с искане Вежди Рашидов да си хвърли оставката.

Отправи му я депутатът от „Продължаваме промяната“ Иво Атанасов. Повод стана назначаването на Стефана Караславова за главен секретар на Народното събрание.

Иво Атанасов осветли част от далаверите на Стефана Караславова

„Имам възражения по начина, по който управлявате администрацията на НС. След Кърджалийското чудо (Цвета Караянчева, наречена от Бойко „проста кърджалийска п**ка”, б.ред) си мислех, че няма повече накъде към дъното”, заяви Иво Атанасов.

„Преди ден видях представители на Боец през кабинета ви, не искахте да ги приемете. Носеха ви листче и папка с документи за Стефания Караславова. Помолиха ме да ви предам папката, продължи депутатът от ПП.

За какво става въпрос – 3 одиторски доклада за закононарушения на това лице за договори за Велинград, ремонта на Партийния дом и т.н.

И ако сте запознат със служебното досие на това лице, вариантите са два: Или изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя ръководи, или продължавате с калинките на ГЕРБ и схемите за злоупотреби.

Тази жена е получавала по 20 хил. лв. допълнително материално стимулиране (ДМС) на месец и единственият критерии е бил заслуги към ръководството на ГЕРБ”, разкри Иво Атанасов.

„Моето разочарование от вас е огромно като администратор, ако това е вярно. Ако сте запознати с досието на тази жена и сте я назначили, това говори, че сте лош администратор. Или сте подведен, или сте оставил Деси Атанасова да се вихри в администрацията”, обърна се депутатът от ПП към Рашидов.

Ще запозная ръководството на групата ни и единственият изход от ситуацията е и ще предложа да внесем искане за вашата оставка, допълни Атанасов. И се обърна и подаде листчето, които е получил от „Боец“.

Ще го запазя за вечни времена, отвърна Рашидов. А понеже Атанасов се върна към трибуната, защото си бе забравил картата, шефът на НС го попита: Вие нали успяхте да свършите, с което разсмя залата.

Този господин тук иска да взриви залата, да не се приемат комисиите, да се бойкотира и торпилира работата на НС, както го правят от първия ден, скочи каратеката-милиционер Маноил Манев от ГЕРБ. И направи забележка на депутата от ПП, че за него не е Деси, а Десислава Атанасова. И заяви, че това нагло поведение няма да помогне за следващите избори.

Благодаря ви за красноречието и излиянието, но продължаваме работа, отсече накрая Рашидов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име